Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chips van knolselderij
AllerHande oktober 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
½
knolselderij
▢
olie om te frituren
▢
zeezout
Instructies
Knolselderij schillen, wassen en droog deppen.
Selderij in stukken snijden.
Stukken met keukenmachine of met schaaf in heel dunne plakjes snijden.
In frituurpan olie verhitten tot ca. 170 ºC.
Ca ¼ deel van plakjes knolselderij in ca. 4 minuten krokant frituren.
Tijdens frituren plakjes met schuimspaan van elkaar losmaken.
Knolselderijchips uit frituurpan nemen en op keukenpapier laten uitlekken.
Rest van knolselderij op zelfde manier krokant frituren.
Knolselderijchips leggen in schaal en bestrooien met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch