Klop de eieren en de suiker tot een dik, romig mengsel is ontstaan
Schep de gezeefde droge ingredienten er voorzichtig door.
Bekleed het bakblik met ingevette folie en schep het deeg erin.
Bak de cake bij 220 graden in 10 minuten gaar.
Keer de cake om op met suiker bestrooid papier, leg er een stuk vetvrij papier op en rol het gebak stevig op.
Maak de creme au beurre door de boter met de gezeefde poedersuiker te vermengen.
Rol de cake uit, besmeer hem met de helft van de creme au beurre en rol hem weer op.
Maak chocolade a creme au beurre door de cacao aan de rest van de creme au beurre toe te voegen.
Bestrijk de rol ermee en maak met een vork een boomschorsmotief op de cake.
Bestrooi de rol met de poedersuiker en leg er een takje huist bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Variatie: Vul de rol met kastanje-creme; vermeng 90 gr. Boter met 90 gr. Gezeefde poeder suiker, 15 gr. Cacao, 120 gr. kastanepuree en een paar druppels vanille-essence,