Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Chocomuffins met Witte Stukjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
90
g
boter
▢
375
g
zelfrijzende bloem
▢
50
g
cacaopoeder
▢
165
g
suiker
▢
1
ei
▢
330
ml
melk
▢
135
g
witte chocolade
▢
90
g
melkchocolade
Instructions
Zeef de cacaopoeder.
Klop het ei luchtig.
Hak beide soorten chocolade in stukjes.
Vet een muffinvorm in.
Smelt de boter in een pan, haal de pan van het vuur en voeg de bloem met cacaopoeder, suiker, ei, melk en beide soorten chocolade toe.
Meng alles goed door elkaar en schenk het mengsel in de muffinvorm.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bak de muffins in het midden van de oven gedurende 25 minuten, tot ze gaar en bruin zijn.
Laat ze op een rek afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins
/
Gebak