Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chorizo aardappel ui tortilla
AllerHande mei 2000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingredients
▢
1
ui
▢
250
g
panklare aardappelblokjes
▢
zout
▢
peper
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
5
eieren
▢
100
g
chorizo
stukje
Instructions
Ui pellen en snipperen.
In pan 2 eetlepels olie verhitten.
Ui en aardappel op laag vuur afgedekt in ca. 10 minuten gaar maar niet bruin bakken.
Af en toe omscheppen.
Aardappels met zout en peper bestrooien.
In kom eieren loskloppen.
Chorizo in reepjes snijden, door ei roeren.
Ui en aardappel uit bakvet scheppen en door eimengsel roeren.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Eiermengsel in pan schenken en vulling over bodem verdelen.
Tortilla op middelhoog vuur ca. 15 minuten bakken tot bovenkant droog is.
Tortilla in pan af laten koelen.
Tortilla in 16 puntjes snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Tortilla
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Spanje