Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabatta met Tomaten en Knoflook
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Pan met deksel
grill
Ingredients
▢
4
rijpe tomaten
ontveld, in stukjes gesneden
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
sap en geraspte schil van 1 citroen
▢
1
theelepel
bruine basterdsuiker
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
peper en zout
▢
1
ciabatta brood
Instructions
Doe de tomaten, de knoflook, de geraspte citroenschil en de bruine suiker in een pan met deksel en verwarm gedurende een 10 minuutjes.
Voeg er het citroensap en de olijfolie bij en laat zonder deksel nog eens 10 minuten pruttelen zodat het mengsel wat dikker wordt.
Breng op smaak met peper en zout.
Snij enkele sneden van het ciabatta brood en toast ze in de broodrooster of onder de grill.
Smeer op elke snede ciabatta wat van de saus.
Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Tapas
/
Warme hapjes