Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ciabattapizza
AllerHande april 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
rooster
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
zak
groentemix aubergine bleekselderij en tomaat
diepvries
▢
1
ciabatta
voorgebakken brood
▢
½
fles sun dried tomato sauce
à 180 ml
▢
1
blik
tonijn naturel
uitgelekt
▢
1
bol mozzarella
kaas, in plakken
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 °C.
In wok of grote braadpan olie verhitten.
Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren.
Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen.
Groenten op ciabatta scheppen.
Tonijn en mozzarella over groenten verdelen.
Bestrooien met grofgemalen zwarte peper.
Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Hartige taart
/
Hoofdgerechten
/
Pizza
/
Vis