Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Collettes
Porties:
20
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Bakpapier
20 papieren bonbonvormpjes
Koelkast
spuitzak
stervormige spuitmond
Ingrediënten
▢
100
g
witte chocolade
in stukken
Vulling:
▢
150
g
pure chocolade met sinaasappelsmaak
▢
1 ½
dl
slagroom
▢
2
eetlepels
poedersuiker
Instructies
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Smelt de witte chocolade au bain-marie.
Verdeel de gesmolten witte chocolade over 20 papieren bonbonvormpjes, en bestrijk ook de zijkanten met chocolade.
Leg de bonbons ondersteboven op de bakplaat en laat ze stollen.
Verwijder voorzichtig de papieren vormpjes.
Smelt de chocolade met sinaasappelsmaak.
Klop de slagroom en poedersuiker tot een glad mengsel.
Meng de gesmolten chocolade met de slagroom en suiker en zet dit in de koelkast tot het stevig genoeg is om te spuiten.
Vul een spuitzak met een stervormige spuitmond met het mengsel en spuit wat in elk chocoladebakje.
Bewaar de collettes in de koelkast tot gebruik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------