Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cote de boeuf Wellington
Runderrib Wellington
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
ovenvaste schaal
Ingrediënten
▢
800
gram
fijne rib
▢
100
gram
bloem
▢
500
gram
zout
▢
8
eetlepel(s)
olie
▢
1
eetlepel(s)
mosterdpoeder
▢
paprikapoeder
Instructies
Meng in een kom de olie, het mosterdpoeder en een theelepel paprikapoeder.
Smeer het vlees met dit mengsel aan alle kanten goed in laat het 1 1/2 uur rusten, zet de oven op 250 graden C.
Meng het grof zout met de bloem, geef er een beetje water bij, zodat je een zeer dikke pasta krijgt.
Pak het vlees in deze pasta in, druk het goed aan alle kanten aan zodat het goed plakt.
Zet het nu in een ovenvaste schaal en zet deze 25 minuten in de hete oven.
Leg het vlees dan op een voorverwarmde schaal, zorg dat het vlees nog saignant is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk