Snijd een kapje van de tomaten en hol ze voorzichtig uit.
Plaats de tomaten in een ovenschaal en snijd indien nodig een dun plakje van de onderkant zodat ze stabiel staan.
Breek boven elke uitgeholde tomaat een ei.
Bestrooi met gemalen komijn, zout en peper.
Plaats de bijbehorende kapjes terug op de tomaten.
Bak de tomaten met het ei in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20 minuten tot ze gaar zijn.
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de olijfolie.
Bak de courgette in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
Meng de couscous met de gebakken courgette, fijngehakte munt en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de couscous over 4 borden en serveer met een gevulde tomaat.
Notities / Tips / Wijnadvies
Blijven de tomaten niet staan? Snijd een dun plakje van hun onderzijde.Geniet van deze kleurrijke en smaakvolle combinatie van gevulde tomaten en couscous!