Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Couscoussalade van Allerhande
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
300
g
couscous
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
3½
eetlepel(s)
balsamicoazijn
▢
1
zak
sperziebonen
gebroken / 500 g
▢
8
zongedroogde tomaten
▢
1
pakje
feta
kaas, 200 g
▢
½
zakje
peterselie
verse à 30 g
▢
50
g
zwarte olijven
zonder pit
Instructions
Couscous in kom doen en er ca 450 ml kokend water over schenken.
Olie, 2 eetlepels azijn en zout toevoegen.
Couscous 5 minuten laten wellen.
In pan met weinig water en snufje zout sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken, in
vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Met vork couscous tot losse korrels roeren.
Couscous laten afkoelen, regelmatig omscheppen.
Tomaatjes in stukjes snijden.
Feta in blokjes snijden.
Peterselie fijn snijden.
Sperziebonen, tomaten, feta, olijven en peterselie door afgekoelde couscous roeren.
Op smaak brengen met zout, peper en eventueel rest van azijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch