Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crème a la Milanaise
heldere Milanese bouillon
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
l
kippenbouillon
▢
40
g
bloem
▢
80
g
macaroni
▢
80
g
gekookte ossetong
▢
80
g
gekookte ham
▢
1
deciliter
tomatenpuree
▢
40
g
boter
▢
bouillonblokje
▢
1
deciliter
room
Instructies
Maak van boter en bloem een witte roux.
Voeg langzaam de bouillon toe en maak een gladde soep.
Voeg de puree toe en laat 20 minuten zachtjes koken.
Voeg de room toe.
Maak intussen de macaroni gaar in wat bouillon van een blokje.
Snij de ham en tong in reepjes.
Leg wat garnituur in de soepkoppen en schenk er de soep over.
Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
/
Vlees
Land van herkomst
Italië