Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Crostini met garnalen
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
mespunt
chilipoeder
▢
2
takjes
munt
zakje á 15 g,
▢
150
g
rose garnalen
AH,
▢
1
bruin stokbrood
▢
1
grote
tomaat
▢
zout
▢
peper
Instructions
VOORBEREIDEN:
In kom citroensap, olie en chilipoeder tot sausje kloppen.
5 Muntblaadjes in dunne reepjes snijden.
Munt en garnalen door sausje scheppen. ca. 30 minuten afgedekt in koelkast laten marineren.
BEREIDEN:
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Stokbrood in 15 plakjes snijden.
Op grillplaat leggen en in ca. 3 minuten onder grill goudbruin roosteren, halverwege keren.
Intussen tomaat wassen, in vieren snijden en pitjes verwijderen.
Tomaat in dunne reepjes snijden en reepjes halveren.
Door garnalensalade scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Salade over crostini verdelen.
Op schaal leggen en garneren met rest van blaadjes munt.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Hapjes
/
Tapas
/
Warme hapjes
/
Zeevruchten