Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curry ei pasteitje
Aller Hande 1997
Porties:
12
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
½
kleine
ui
▢
½
eetlepel(s)
olie
▢
1
eetlepel(s)
milde currypasta
Patak's,
▢
1
doos
minipasteibakjes
12 stuks, Jos Poel!,
▢
2
eetlepel(s)
crème fraîche
bekertje á 125 ml, AH,
▢
2
takjes
koriander
zakje á 15 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2.
Ei in ca. 10 minuten hard koken.
Intussen ui pellen en snipperen.
In pan olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken.
Currypasta en crème fraîche erdoor scheppen en afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur verwarmen.
Pasteitjes in midden van oven ca. 5 minuten verwarmen.
Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
Ei door curry scheppen en nog ca. 1 minuut meewarmen.
Koriander erboven in stukjes knippen.
Eiermengsel in pasteitjes scheppen en warm serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Ei
/
Hapjes
/
Warme hapjes