Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curry met bloemkool en cashewnoten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
350
g
basmatirijst
▢
zout
▢
30
g
boter
▢
1
ui
gesnipperd
▢
350
g
Quornstukjes
▢
2
zakken panklare bloemkool à 350 g
▢
1
kuipje korma kruidenpasta à 100 g
Conimex
▢
75
g
cashewnoten ongezouten
Instructions
Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur.
Bak de Quornstukjes al omscheppend 3 minuten mee.
Schep de bloemkool en de currypasta erdoor en bak alles 3 minuten.
Voeg 2 dl heet water toe en laat de bloemkool in ± 10 minuten helemaal gaar stoven.
Schep 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de cashewnoten erdoor.
Serveer met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Qool Wines, Paradis, rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch