Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Curry-ragoût
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
300
gram
snelkookrijst
▢
½
theelepel
kurkuma
geelwortel
▢
zout
peper
▢
3
eetlepels
gemalen kokos
▢
3
eetlepels
fijngehakte koriander
▢
1
ui in ringen
▢
40
gram
boter
▢
40
gram
bloem
▢
5
dl
kruidenbouillon
tablet
▢
150
gram
bloemkool in roosjes
▢
150
gram
wortel in reepjes
▢
150
gram
gehalveerde sperziebonen
▢
2
ontvelde
in partjes gesneden tomaten
▢
¼
theelepel
komijn
djinten
▢
¼
theelepel
chilipoeder
Instructions
Kook de rijst met de kurkuma en zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Giet de rijst af en schep er de kokos en koriander door.
Laat de ui in de boter ± 5 minuten zachtjes bakken.
Strooi de bloem erover en bak die even mee.
Voeg de bouillon toe, breng het geheel aan de kook en roer het glad.
Voeg de bloemkool, wortel en sperziebonen toe en laat die ± 4 minuten zachtjes meekoken.
Voeg de tomaten, komijn en chilipoeder toe.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de ragoût met de kokosrijst
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Voorgerechten
Land van herkomst
India