Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Daging setan
duivelse runderlapjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
runderlapjes
▢
4
eetlepel(s)
olie
▢
2
dl
water
▢
3
eetlepel(s)
uien
gesnipperde
▢
2
tenen
knoflook
gesnipperde
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
1
eetlepel(s)
mosterdpoeder
▢
1
theelepel
witte suiker
▢
2
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
2
eetlepel(s)
azijn
▢
zout
▢
peper
Instructies
Wrijf uien, knoflook, sambal met suiker, zout en mosterd poeder tot een papje.
Wrijf daarmee de runderlapjes die tevoren met peper bestrooid zijn in en laat ze minstens een uur marineren.
Bak de lapjes in de olie en maak de jus af met water, ketjap en azijn en laat ze stoven tot ze het vlees gaar is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië