Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Djoera Gos
een smaakvol gerecht, wordt bereid door rundvlees droog te stoven.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olie
▢
1
fijngesneden
ui
▢
3
teentjes
knoflook
▢
1
groene peper
▢
1
eetlepel
kerrie massala
▢
2
eetlepels
tomatenpuree
▢
500
g
magere runderlappen
▢
2
dl
water
▢
Zout
▢
Suiker
Instructies
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
Voeg vervolgens de kerrie massala, groene peper en tomatenpuree toe.
Voeg het vlees, water, zout en suiker toe en stoof het ongeveer 2 uur tot het vlees gaar is.
Laat het vocht inkoken totdat het gerecht wat droger wordt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met roti of rijst.
Als je het gerecht met roti serveert, houd de roti dan een beetje vochtig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Rundvlees
Land van herkomst
India