Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kook modus
voorkomt dat je scherm uit gaat
Donder en hete bliksem
Snel te maken.
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepels
bloemenhoning
pot à 450 g
▢
2
theelepel
Franse mosterd
▢
2
pakjes
schouderham
dikke plakken à 2 plakken
▢
2
goudrenetten
appels
▢
1
pak
aardappelpuree voor stamppot
extra grof à 2 zakjes
▢
1
pot
appelcompote
360 g
▢
½
zakje
verse bieslook
à 25 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Honing mengen met mosterd.
Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel.
Hampakketjes dichtvouwen.
Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen.
Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden.
Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door
verwarmen. Bieslook fijn knippen.
Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper.
Bieslook over stamppot strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met hampakketjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland