Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Driekleurensalade met paprika en maïs
Een kleurrijke salade met paprika, maïs en een pittige vinaigrette.
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
snijplank
Ingrediënten
▢
Azijn
▢
Cayennepeper
▢
Kropsla
▢
Maïs
blik
▢
Olie
▢
1
rode paprika
Instructies
Snijd de paprika in dunne ringen en verdeel ze in stukjes.
Verdeel de kropsla in blaadjes, was en droog deze.
Laat de maïs uitlekken.
Schep de sla, paprika en maïs door elkaar.
Roer een vinaigrette van olie en azijn.
Voeg cayennepeper toe aan de vinaigrette.
Schep de vinaigrette door de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Voeg eventueel wat komkommer of tomaat toe voor extra variatie.
Wijnadvies:
Een frisse, droge witte wijn.
Voedingswaarden
Calories:
120
kcal
|
koolhydraten:
8
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
8
g
|
Zout:
0.2
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Salade
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch