Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Druivensalade met noten
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
geitenroomkaas
▢
400
g
witte druiven
pitloze
▢
1
zoete appel
▢
100
g
pecannoten
▢
1
eetlepel(s)
vruchtenazijn
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
zout
▢
peper
versgemalen
▢
mespunt
suiker
Instructies
Snijd de kaas in blokjes.
Snijd de druiven in vieren.
Doe de kaas met de druiven in een kom.
Snijd de appel zonder het klokhuis eerst in achten en daarna in blokjes.
Hak de gepelde pecannoten grof.
Schep de appel en de noten door de kaas en de druiven in de kom.
Roer de overige genoemde ingrediënten tot een dressing, schep die door de salade en laat 1 uur intrekken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Salade
Land van herkomst
Turkije