1theelepeltruffeltapenadepas op, kan snel overheersen
Kleinsjalotjefijn gesneden
3cherrytomaatjesvan pitjes ontdaan en in blokjes gesneden
Instructions
Voorbereiding:
Asperges:
Laat de asperges uitlekken.
Maak de marinade.
Leg de asperges hierin voor ongeveer 1/2 uur afgedekt in de koelkast.
Maak mooie plukjes van de ham.
Zalm:
Meng de wijn, laurierblad, tijm, zout, peper en limoensap in een pannetje en breng aan de kook, laat dit 10 minuten trekken.
Voeg de zalm toe en vul aan met heet water totdat de zalm net onder water staat.
Pocheer de zalm 1 minuut.
Laat de zalm afkoelen in het mengsel.
Dressing:
Meng alle ingrediënten.
Bereidingswijze:
Neem 4 niet al te kleine borden.
Haal de asperges uit de marinade en leg ze links op het bord, drapeer er de ham over.
Leg de uitgelekte zalm rechts en garneer met zeewier en limoenpartjes.
Serveertips:
Om het af te maken: voeg een gebakken kwarteleitje met zalmeitjes en dille toe, evenals in knoflook gebakken oesterzwammen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Om het af te maken: voeg een gebakken kwarteleitje met zalmeitjes en dille toe, evenals in knoflook gebakken oesterzwammen.
Geniet van dit heerlijke voorgerecht!