Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Empanada
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pakje
pangsitvelletjes
▢
3
teentjes
fijngesneden knoflook
▢
2
middelgrote
uien
in plakjes
▢
1
gehakte
tomaat
▢
250
g
half-om-half gehakt
▢
125
g
kippengehakt
▢
Zout
▢
Peper naar behoefte
Instructies
Roerbak de fijngesneden ui en knoflook in wat boter.
Voeg de tomaat en het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat het vlees gaar worden en laat het dan afkoelen.
Ontdooi de pangsitvelletjes en leg op ieder pangsitvelletje een hoopje van het mengsel.
Vouw de velletjes dicht en druk de met water bevochtigde randen goed op elkaar.
Frituur de empanadas in hete olie tot ze knapperig en bruin zijn, en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
Land van herkomst
Fillippijnen