Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ensalada de pimientos
Paprikasalade
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
3
rode paprika's
▢
3
gele paprika's
▢
1
ui
in dunne ringen
▢
1
ontvelde vleestomaat
in blokjes
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
rode wijnazijn
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepel(s)
basilicum
fijngesneden
Instructies
Verwarm de oven voor op 2000°C.
Rooster de paprika's ± 35 minuten in de hete oven tot het vel zwart is geblakerd.
Laat de paprika's in een plasticzak 5 minuten uitdampen en ontvel ze daarna.
Snijd de paprika's in brede repen en meng ze met de ui en de tomaatblokjes.
Meng de olie, de azijn, zout en peper en schenk dit over de paprikasalade.
Bestrooi de salade met het basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade