Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Exotische Viscurry met Ananas: Lemongrass & Chili
Een geurige viscurry met kabeljauw, ananas en een pittige Lemongrass & Chili wokpasta, geserveerd met rijst.
Porties:
2
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
vergiet
Wok
Ingrediënten
▢
1
bosje
lenteui
▢
130
gram
Conimex Wok Paste Curry Lemongrass & Chili
▢
150
gram
rijst
▢
2
eetlepels
Conimex Wokolie
▢
200
gram
Chinese kool
▢
200
gram
verse ananasstukjes
▢
250
gram
kabeljauwfilet
▢
3
tomaten
▢
Conimex Gebakken Uitjes
optioneel
Instructies
Kook de rijst volgens de verpakking en laat uitlekken.
Snijd de lenteui, tomaten, kool en vis.
Dep de vis en ananas droog.
Wok de vis 2 minuten.
Voeg lenteui, tomaat, kool en ananas toe, roerbak 3 minuten.
Laat overtollig vocht verdampen.
Zet het vuur laag, voeg de wokpasta toe en meng goed.
Verdeel de rijst en viscurry over borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met Conimex Gebakken Uitjes.
Variaties:
Vervang kabeljauw door garnalen of tofu.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Gewürztraminer.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
15
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
10
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Azië
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden