Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Feestelijke MonChou Tartaar met Muisjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakpapier
Keukenmachine
springvorm
Ø 22 cm
Siliconen Spatelset
Ingrediënten
Voor de MonChou Tartaar:
▢
300
gram
MonChou
▢
250
milliliter
vloeibare slagroom
▢
1
theelepel
kristalsuiker
Voor de Taartbodem:
▢
260
gram
kandijkoeken
▢
130
gram
ongezouten roomboter
Voor de Topping:
▢
Blauwe en/of roze muisjes
Instructies
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier.
Verkruimel de kandijkoeken in een keukenmachine.
Smelt de roomboter en meng dit door de verkruimelde kandijkoeken.
Druk het kruimelmengsel stevig aan op de bodem van de springvorm en zet het geheel in de koelkast om op te stijven.
Klop in de keukenmachine de MonChou met de vloeibare slagroom en kristalsuiker tot een glad mengsel.
Haal de springvorm uit de koelkast en verdeel het MonChou mengsel gelijkmatig over de taartbodem.
Bestrooi de bovenkant van de taart met blauwe en/of roze muisjes.
Zet de MonChou Tartaar met Muisjes minstens 4 uur in de koelkast om op te stijven.
Snijd de taart in 8 gelijke stukken en serveer.
Geniet van deze feestelijke MonChou Tartaar met Muisjes bij elke speciale gelegenheid!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze romige en lichtzoete taart past goed bij een frisse mousserende wijn, zoals een Prosecco of een lichte rosé champagne
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taart
Feestdagen etc
Geboorte