Breng de stukjes in een pan met sinaasappelsap en gemberjam aan de kook.
Kook de appels in 8-10 minuten tot een compote.
Laat de compote afkoelen en schep de basilicum erdoor.
Klop in een kom de eieren met suiker en kardemom tot een romig mengsel en klop vervolgens de melk erdoor.
Haal de sneetjes paasbrood door het eimengsel en leg ze in een diep bord.
Schenk de rest van het eimengsel erover.
Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de sneetjes paasbrood in ongeveer 4 minuten goudbruin en krokant.
Leg de wentelteefjes op 4 borden, bestuif ze met poedersuiker en schep de appel-basilicumsalsa ernaast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met een paar blaadjes verse basilicum en serveer met een glas verse jus d’orange.Wijnadvies:Deze Paasbrood Wentelteefjes combineren perfect met een lichte mousserende wijn zoals Prosecco of een fruitige witte wijn zoals Riesling.