Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fillorolletjes met kleine champignons
Aller Hande 1997
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
35
minuten
min
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
vellen fillobladerdeeg
diepvries, pakje á 225 g, Easy Bakery,
▢
2
bakjes champignons klein
á 175 g,
▢
3
bosuitjes
▢
1
teentje
knoflook
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
peper
▢
zout
▢
1
theelepel
gemalen koriander
ketoembar,
▢
4
eetlepel(s)
sambalsaus
potje, Conimex,
Instructies
Voorbereiden:
Fillobladerdeeg in ca. 2 uur laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
Champignons met keukenpapier schoonvegen.
Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten.
Bosui en kleine champignons 3 minuten fruiten.
Knoflook pellen en erboven uitpersen.
Op smaak brengen met zout, peper en ketoembar.
Bakplaat invetten.
Elk vel fillobladerdeeg halveren en bestrijken met olijfolie.
Champignonvulling over fillodeeg verdelen.
Zijkanten van deeg over vulling vouwen.
Deeg oprollen.
Rolletjes op bakplaat leggen en bestrijken met olijfolie.
Bereiden:
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
In midden van oven fillorolletjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaarbakken.
Op vier borden leggen.
Sambalsaus ernaast scheppen.
Voedingswaarden
Calories:
220
kcal
|
koolhydraten:
22
g
|
Protein:
5
g
|
Vet:
13
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch