Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Forellen in papillotten
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
forellen
van ongeveer 200 g
▢
1
eetlepel
gedroogde kruiden van de Provence
▢
1
takje
tijm
▢
2
laurierbladeren
▢
6
eetlepels
olijfolie
▢
citroen
▢
peper
▢
zout
Instructies
De vissen leeg halen, wassen en afdrogen.
Vermeng goed ondereen : de kruiden, de tijm, de tot poeder verbrijzelde laurierbladeren en een beetje olie.
Schik de forellen op een schotel.
Strooi over elk een beetje van het kruidenmengsel en een schijfje citroen.
Wikkel iedere vis in aluminiumfolie (hermetisch afsluiten).
Leg de pa pilotten in de hete oven (thermostaat 6-7), gedurende 20 minuten.
Dien de forellen op in hun geopende papillot.
Dit is op zich zelf een mooie presentatie en de vis blijft langer warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Aanbevolen wijn
een frisse rosé van corsika.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis