Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Franse vissoep
Snel te maken en slank
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
braadpan
Ingrediënten
▢
4
bruine pistoletjes
afbakbroodjes, zak à 8 stuks
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
zak
ratatouille-groentemix
400 g
▢
2
blikken
tomatenblokjes
à 400 g
▢
2
visbouillonblokjes
▢
1
schaaltje
kabeljauwfilet
graatvrij ca. 200 g
▢
1
bak
fruits de mer
zeevruchten, 150 g
▢
1
potje
tapenade
van gedroogde tomaatjes 140 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Broodjes afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan olie verhitten.
Groentemix ca. 3 minuten roerbakken.
Tomaatblokjes, bouillonblokjes en ½ l water toevoegen en aan de kook brengen.
Intussen kabeljauw in stukjes snijden.
Kabeljauw en fruits de mer toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes meekoken.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Soep serveren met warme broodjes en tapenade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Soep
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk