Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frikadel Tempeh
kroketjes met tempeh
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
plak
tempeh
▢
2
wortels
▢
2
eetlepel(s)
selderij
fijngehakte
▢
1
ei
losgeklopt
▢
4
uitjes
gesnipperde
▢
2
tenen
knoflook
▢
peper
zout en
▢
ve-tsin
▢
geraspte kokos
Instructions
Snijd de tempeh in grove stukken en stoom dit met de schoongemaakte wortel ca. 20 min.
Wrijf de ui en knoflook met wat zout, peper en ve-tsin fijn op een tjobek.
Prak de wortel en tempeh met een vork fijn en vermeng dit met de kokos, kruiden en selderij.
Maak hiervan kleine kroketten.
Haal de kroketten eerst door het losgeklopte ei en bak ze vervolgens in de olie goudbruin.
Neem voor de kokos vers geraspte kokos uit de diepvries voor de smaak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië