Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan.
Verwarm de grill voor.
Scheur de friseeslablaadjes iets kleiner.
Roer een dressing van olijfolie, notenolie, citroensap, peper en zout en schep deze door de sla.
Verdeel de sla over de borden.
Snijd de camembertkaasjes horizontaal doormidden.
Meng de honing met tijm en crème fraîche.
Zet de kaasjes op de bakplaat even onder de warme grill tot de kaas licht gesmolten is.
Leg ze op de salade.
Schep de honingsaus erop en strooi de amandelen erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip: • In plaats van camembert kan voor dit gerecht ook brie of geitenkaas worden gebruikt.
• Leg een rondje geroosterd casino- of stokbrood onder de kaas.
• In plaats van 2 kleine camembertkaasjes kan ook één grote, doormidden gesneden camembert worden gebruikt. Wijnadvies: Het mooiste is hier een fijnzoete Spätlese of Auslese van Rijn of Moezel te serveren (9-11°C).