Bereid de paprikarelish minstens 2 uur van te voren.
Breng hiervoor de paprika en de uien met de azijn, de suiker, zout en het mosterdzaad
aan de kook en laat 30 minuten zacht koken.
Breng de relish op smaak met de Worcestershiresauce en laat afkoelen.
Kook de aardappelen gaar, giet ze af stamp ze fijn en roer er de melk, de boter, zout,
peper en nootmuskaat door tot een stevige, pittige puree ontstaat.
Schep de friséesla, de gehakte noten en de kaasblokjes door de aardappelpuree en
warm de slastamppot omscheppend op laag vuur goed door.
Let op dat de kaasblokjes niet uitsmelten.
Serveer de paprikarelish er apart bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Lekker met een extra schepje mosterd of wat fijngehakte peterselie als garnering.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de licht pittige en zoetzure smaken van de relish en de mosterdkaas.