Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frisse aardappelsalade
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
aardappels
vastkokende
▢
zout
▢
2
eieren
▢
1
ui
▢
1
appel
zure
▢
citroensap
▢
200
gram
salami
▢
2
augurken
▢
1
eetlepel
zilveruitjes
▢
1
bosje
radijs
▢
2
eetlepels
peterselie
gehakte
▢
2
eetlepels
bieslook
geknipte
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
3
eetlepels
yoghurt
▢
peper
▢
2
eetlepels
azijn
▢
1
theelepel
mosterd
Instructies
Schil en was de aardappelen en kook ze in weinig water met zout gaar.
Kook in die tijd de eieren hard, laat ze schrikken onder de koude kraan en pel ze.
Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.
Schil en snipper de ui.
Doe hetzelfde met de appel en besprenkel deze met citroensap.
Snijd de worst en de augurken in stukjes.
Snijd de aardappelen in blokjes en vermeng ze met de ui, de worst, de augurken en de zilveruitjes.
Maak de radijsjes schoon, was ze en snijd ze in plakjes.
Meng de kruiden door de mayonaise en de yoghurt en voeg het zout, de peper, de azijn en de mosterd toe.
Meng de radijsjes met de dressing door de aardappelen.
Prak de eieren met de vork en bestrooi de salade hiermee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade