Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frisse Bietensalade met Appel en Ui
Een eenvoudige en frisse salade met biet, appel en ui, perfect als bijgerecht of lichte lunch.
Porties:
1
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
kom
snijplank
Ingrediënten
▢
1
appel
▢
1
biet
▢
1
eetlepel
slasaus
▢
1
takje
peterselie of selderij
▢
¼
ui
▢
½
theelepel
zout
Instructies
Stroop het vel van de biet onder de kraan.
Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
Schil de ui en snijd fijn.
Doe biet, appel en ui in een kom.
Voeg slasaus en zout toe, eventueel peper.
Meng alles goed.
Doe de salade op een bord.
Garneer met peterselie of selderij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer de salade direct na bereiding voor de beste smaak.
Wijnadvies:
Geen specifieke aanbeveling.
Voedingswaarden
Calories:
150
kcal
|
koolhydraten:
20
g
|
Protein:
3
g
|
Vet:
5
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Salade
/
Tussendoortje
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Vegetarisch