Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frisse Italiaanse Salade met Rauwe Ham en Zaden
Porties:
4
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grote kom
snijplank
mes
Houten lepel of saladebestek
Ingrediënten
▢
100
gram
spinazie
▢
100
gram
rucola
▢
100
gram
rauwe ham
in dunne reepjes
▢
50
gram
zonnebloempitten
▢
50
gram
pijnboompitten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
eetlepel
citroensap
Instructies
Was de spinazie en rucola grondig en laat goed uitlekken.
Doe de spinazie en rucola in een grote kom.
Voeg de rauwe ham, zonnebloempitten en pijnboompitten toe.
Besprenkel met olijfolie en citroensap.
Meng alles goed door elkaar met een houten lepel of saladebestek.
Serveer direct en geniet van deze frisse Italiaanse salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse, droge witte wijn zoals een Pinot Grigio of een Vermentino past uitstekend bij deze salade.
Voedingswaarden
Calories:
200
kcal
|
koolhydraten:
3
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
17
g
|
Zout:
1.2
g
|
Sugar:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Salade
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Koolhydraat arm