Stoom of blancheer de bloemkoolroosjes, sperziebonen en spitskool beetgaar gedurende 4 minuten op 100 °C.
Spoel af met koud water om het kookproces te stoppen.
Stoom of kook de taugé gedurende 1 minuut op 100 °C en koel deze af in ijskoud water.
Kook de eieren gedurende 8 minuten op 100 °C, pel ze en halveer ze.
Meng de gestoomde groenten voorzichtig met wat fijngesneden rode peper.
Schik de groenten in een schaal en leg de gehalveerde eieren er bovenop.
Bestrooi het geheel met seroendeng.
Serveer de salade met de pikante pindasaus.
Bak de tempé kort in wat rijstolie met een marinade van ketjap en fijngesneden rode peper, voeg het toe aan de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:Deze pittige en smaakvolle salade vraagt om een lichte en frisse witte wijn zoals een Riesling of een Pinot Gris.Serveertip:Serveer de gado-gado salade met knapperige kroepoek aan de zijkant voor extra crunch en textuur. Garneer met verse korianderblaadjes voor een verfrissende smaak.