Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gado gado van Koninklijke Marine
groenteschotel met pindasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schoteltje
kool
gesneden
▢
1
flink stuk
bloemkool
▢
200
gram
boontjes
▢
125
gram
taugé
▢
2
eieren
hardgekookte
▢
zout
Voor de saus:
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
stukje
trassi
▢
2
theelepel
sambal oelek
▢
3
eetlepels
pindakaas
Instructies
Maak de groenten schoon en kook ze met wat zout halfgaar behalve de taugé, die overgiet men met kokend water.
Laat alles uitlekken en doe de groenten op een grote platte schaal.
Fruit dan in wat olie de knoflook, trassi en sambal.
Voeg dan de pindakaas toe.
Roer het geheel tot een dikke pap en voeg indien nodig wat water bij.
Is de saus gereed dan wordt de groenten hiermee overgoten.
Garneer het met partjes ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gefruite uitjes en schijfjes komkommer zijn een welkome aanvulling.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch