Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gamba in een Luchtig Jasje
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
8 saté stokjes
keukenpapier
Ingrediënten
▢
8
gamba's
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
limoensap
▢
1
eetlepel
dragon
▢
1
teentje
knoflook
▢
Peper
▢
Zout
▢
¼
pak
kataifi-deeg
te vinden in een toko
▢
Frituurolie
Instructies
Maak een soort pesto door olijfolie, limoensap, dragon, knoflook, zout en peper te mengen.
Marineer de gamba's hierin gedurende een uur.
Verhit de olie.
Rijg de gamba's aan de satéstokjes en wikkel ze daarna in een stukje kataifi-deeg.
Frituur de gamba's onmiddellijk kort in olie verwarmd tot 150°C. Laat ze uitlekken op
keukenpapier en serveer onmiddellijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Zeevruchten