Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garam masala uit Sri Lanka
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
vijzel
Ingrediënten
▢
30
gram
pijpkaneel
▢
30
gram
kruidnagel
▢
30
gram
versgemalen zwarte peper
▢
1
theelepel
kardemompoeder
▢
1
theelepel
komijnzaad
▢
1
theelepel
venkelzaad
▢
1
theelepel
korianderzaad
Instructies
Kneus 30 gr pijpkaneel, 30 gr kruidnagel en 30 gr zwarte peperkorrels.
Rooster 1 theelepel kardemompoeder, 1 theelepel venkelzaad, 1 theelepel korianderzaad en 1 theelepel komijnzaad In een droge koekenpan.
Stamp alle specerijen in een vijzel tot poeder of maal ze in een keukenmachine fijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kruidenmengsels
Land van herkomst
Sri Lanka