Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalenomelet met komkommersalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
g
kruidenboter
▢
400
g
soepgroente
▢
8
eieren
▢
2
bak
roze garnalen
à 125 g
▢
1
pak
voorgebakken broodjes
6 stuks
▢
1
komkommer
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
1
eetlepel(s)
azijn
Instructies
In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten.
Soepgroente toevoegen en 5 minuten bakken.
In kom eieren met zout en peper losroeren.
Garnalen toevoegen.
Eimengsel bij groentemengsel schenken.
Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen.
Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven.
Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren.
Komkommer met dressing mengen.
Broodjes halveren.
Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Nederland