Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Brabançonne
garnituur uit Brabant
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
deegbakjes
▢
500
g
aardappels
▢
400
g
spruitjes
▢
1
dl
mornaysaus
▢
boter
Instructies
Maak de spruitjes schoon en kook ze beetgaar.
Maal ze dan met de mixer tot puree.
Stoof deze in wat boter tot hij wat droger wordt.
Vul de deegbakjes met de spruitjes puree en geef er wat dikke mornaysaus over.
Maak van de aardappels kroketten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij:
vlees met een gebonden vleesjus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Nederland
/
Noort Brabant
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch