Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gateau à la melasse
Stroopmoppen
Porties:
5
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
bakblik
Ingrediënten
▢
100
gram
basterdsuiker
▢
100
gram
stroop
▢
100
gram
stroop
▢
250
gram
bloem
▢
2
eetlepel(s)
melk
▢
1
theelepel
gember
▢
1
theelepel
bakpoeder
Instructies
Roer de boter romig en vermeng het met de stroop.
Voeg ook de suiker, de melk, het gemberpoeder en de bloem met de bakpoeder er doorheen.
Strijk het deeg dun uit op een beboterd bakblik en bak het af in een oven van 170 graden C.
Dit duurt ongeveer 15 minuten.
Snij het zo warm mogelijk, dus op de geopende ovendeur, in vierkante stukjes.
Neem ze dadelijk van het blik af en laat ze afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gebak
Land van herkomst
Nederland