Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken Groene Salade met Teriyaki Zalm
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
zalmfilet
▢
50
g
zeekraal
▢
50
g
zeeaster
▢
50
g
peultjes
▢
50
g
sugar snaps
▢
1
bosje
basilicum
▢
1
rawit pepertje
▢
200
ml
teriyaki saus
▢
Peper en zout
▢
3
teentjes
knoflook
Instructies
Marineer de zalm in de teriyaki saus met het rawit pepertje.
Was de groenten grondig.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in dunne plakjes.
Verwarm een beetje olijfolie in een wok.
Roerbak de groenten op hoog vuur en breng op smaak met peper, zout en knoflook.
Verdeel de groenten over 4 borden.
Bak de zalmfilet kort in dezelfde wok.
Verdeel de gebakken zalm over de 4 borden.
Garneer met mooie basilicumblaadjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Probeer in plaats van zalm ook eens ossenhaas.
De bereidingswijze blijft hetzelfde.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Voorgerechten
/
Zalm