Gebakken Paddenstoelen met Kruiden en Citroentwist
Geniet van deze gebakken paddenstoelen met frisse kruiden en een vleugje citroen. Een eenvoudig, smaakvol bijgerecht dat perfect past bij diverse maaltijden!
Laat kleine paddenstoelen heel en snijd grotere exemplaren in stukken.
Pel het sjalotje en snijd het fijn.
Verhit de olie in een braadpan of wok op middelhoog vuur.
Bak het sjalotje lichtbruin in de hete olie.
Voeg de paddenstoelen, tijm en oregano toe.
Bak al omscheppend ongeveer 3 minuten, totdat ze net gaar zijn en het vocht grotendeels is verdampt.
Breng de gebakken paddenstoelen op smaak met citroensap, zout en een draai van de 4-Seizoenen peper.
Roer de bieslook er op het laatst doorheen.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Heerlijk als bijgerecht bij een biefstuk, risotto of als topping op een geroosterde boterham met roomkaas.Wijnadvies:Combineer dit gerecht met een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay.