Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken zalmfilet met frisse salade
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
schaaltjes
Schotse zalmfilet
à ca. 235 g
▢
50
g
boter
of margarine
▢
½
komkommer
▢
1
zakje
gemengde sla extra
200 g
▢
1
salad kit
Ceasar, 120 g
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
extra vierge
▢
1
ciabatta
Italiaans brood
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking).
In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten.
Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen.
Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen.
Zalm serveren met salade en ciabatta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Salade
/
Vis
/
Zalm