Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geep à la Meunière
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
Geep.
▢
Zout en Peper.
▢
Bloem.
▢
Boter.
▢
2
Citroenen.
▢
Peterselie.
Instructies
Voorbereiding
Was de schoongemaakte en ontschubde geep en snijd ze in stukken van ongeveer 7 cm.
Strooi zout en peper (versgemalen) over de stukken geep en haal ze door de bloem.
Bak de stukken geep in hete boter mooi bruin.
Leg de gebakken geep op een voorverwarmde schaal.
Druppel citroensap over de geep en bestrooi met fijngesneden peterselie.
Voeg enkele klontjes boter toe aan de braadboter in de pan en wacht tot de boter begint te
schuimen.
Schenk de gebakken boter over de geep in de schaal.
Garneer met schijfjes citroen en toefjes peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Geep à la Meunière met gebakken aardappels en een frisse groene salade.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
Land van herkomst
België