Was en schil de uien en snijd ze overdwars doormidden.
Hol de uien lichtjes uit en hak het binnenste fijn.
Bak de gehakte uien in 30 g boter tot ze zacht zijn.
Snijd de paddenstoelen in plakjes en bak ze 15 minuten in 50 g boter op laag vuur.
Bereid ondertussen de béchamelsaus:
Smelt 30 g boter in een pan, voeg de bloem toe en roer goed.
Voeg de koude melk toe en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat.
Breng op smaak met peper en zout en meng er de gebakken uien en paddenstoelen door.
Vul de uien met het mengsel en bestrooi met paneermeel.
Voeg kleine klontjes boter toe en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C tot de bovenkant goudbruin is.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer als bijgerecht bij kalfsvlees of geroosterde groenten.Wijnadvies:Een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij dit gerecht.