Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrild Kalkoenfilet Stokbroodje met Eikenbladslasalade
Porties:
1
persoon
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
50
g
eikenbladslamelange
▢
2
eetlepels
knoflookdressing
▢
4
zwarte olijven
zonder pit, in ringen
▢
2
ansjovisfilets
fijngehakt
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
3
lapjes kalkoenfilet à la minute
▢
½
stokbrood
Instructies
Kook het ei hard gedurende 8 minuten, spoel het onder koud water af, pel het en snijd het in plakjes.
Meng in een kom de eikenbladslamelange met dressing, olijven en fijngehakte ansjovis.
Bestrijk de kalkoenfilet dun met olie en bestrooi met peper.
Verhit een grillpan en rooster de kalkoenfilet in 2-3 minuten aan beide zijden tot ze bruin en gaar zijn, keer halverwege.
Halveer het stokbrood in de lengte.
Verdeel de helft van de salade over de onderkant van het brood.
Leg plakjes ei en gegrilde kalkoen erop.
Bedek met de rest van de salade en leg de bovenkant van het stokbrood erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Kalkoen
/
Lunch
Jaargetijde:
Snel te maken