Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegrild Naanbrood met Courgette, Quorn en Piccalilly
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Kaasschaaf
Bakplaat
aluminiumfolie
Ingrediënten
▢
1
courgette
▢
Olijfolie
▢
Versgemalen peper en zout
▢
1
pak
naanbrood
naturel (2 stuks)
▢
175
g
Quorn fijngehakt
▢
2
eetlepels
Japanse sojasaus
▢
Piccalilly
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd met een kaasschaaf plakken van de courgette.
Besprenkel de courgetteplakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Leg de courgetteplakken op een bakplaat.
Leg de naanbroden op elkaar en verpak ze in aluminiumfolie.
Bak de courgette en naanbroden 10 minuten in de oven.
Ondertussen bak je de Quorn in 1 eetlepel olie tot het bruin is.
Blus het af met de sojasaus.
Laat de naanbroden iets afkoelen en bestrijk ze royaal met piccalilly.
Beleg ze vervolgens met de gebakken courgette en Quorn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze combinatie van pittige piccalilly en gegrilde courgette vraagt om een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
450
kcal
|
koolhydraten:
50
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
18
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Hoofdgerechten
/
Lunch
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch