Een frisse en kleurrijke biefstuksalade met sappige mango, knapperige paprika en een kruidige limoendressing. Perfect als lichte lunch of zomerse maaltijd!
Bestrijk de biefstukken met 1 eetlepel olijfolie en grill ze ongeveer 4 minuten per kant.
Laat de biefstukken 5 minuten rusten en snijd ze vervolgens in dunne reepjes.
Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers het sap uit.
Meng in een kom de limoenrasp, limoensap, ketjap, suiker en de helft van de paprika.
Roer er de rest van de olijfolie door om een dressing te maken.
Schep de biefstukreepjes door de dressing en laat dit 1½ uur marineren.
Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Meng de mango met de veldsla en koriander.
Verdeel de salade over 4 borden en leg de gemarineerde biefstukreepjes er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met knapperig stokbrood of een frisse limoen-muntsaus voor extra smaak.Wijnadvies:Een fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir of een frisse witte Sauvignon Blanc past goed bij deze biefstuksalade.